Яку вибрати мультиварку з функцією скороварки


На щоденне приготування страв йде багато часу. Але якщо на кухні є така помічниця, як мультиварка-скороварка, рагу, м’ясо, суп будуть готові набагато швидше.


Прилади відрізняються між собою зовнішнім виглядом, габаритами, об’ємом чаші, потужністю, функціональними можливостями. Тому якщо ви вирішили придбати для себе скороварку, потрібно ознайомитись із технічними властивостями усіх моделей, які сподобались. Але якщо не хочете витрачати на це багато часу, зверніть увагу на наступні моделі.


Яку вибрати мультиварку з функцією скороварки

Philips Daily Collection HD2139/40


Прилад практично не вимагає сторонньої участі в приготуванні страв. Розкрити свої кулінарні таланти вам допоможуть 14 попередньо встановлених програм.


У режимі скороварки мультиварка готує під високим тиском. Отже, час приготування страв скоротиться удвічі. Завдяки цьому продукти збережуть велику кількість мікроелементів, вітамінів і натуральний смак.


Чаша на 6 літрів з антипригарним покриттям стійка до механічних пошкоджень. Страви в ній не пригорають, не прилипають до поверхні навіть без використання олії. Мити ємність можна під краном і в посудомийці.


Щоб мультиварка-пароварка почала працювати, достатньо підключити її до електромережі й натиснути потрібні кнопки. Це може бути запрограмована страва або за власним рецептом.


Функція «Автопідігрів» зберігатиме страву теплою протягом 12 годин. Опція «Відкладений старт» дає змогу отримати готовий суп, кашу до заданого часу.


Moulinex CE620D34


Прилад оснащений 22 автоматичними програмами. Це дозволить ідеально підібрати температуру й час для приготування будь-якої страви. Чаша з антипригарним покриттям не дасть продуктам пристати, тому готувати в ній можна навіть без додавання олії.


Ті, хто дотримуються дієти або має малюка, будуть задоволені наявністю двох рівнів пароварки для одночасного приготування м’яса та гарніру. Вільний режим дозволить вибрати температуру та час самостійно. Мірний стакан з лопаткою, що йдуть у комплекті, дозволять точно дозувати сипучі продукти, рідини, а також безпечно перемішувати інгредієнти під час приготування.


Завдяки режиму скороварки ви отримаєте ніжне тушковане м’ясо, прозорий бульон менше, ніж за годину. Є в приладі опція підтримки тепла й відтермінування старту. Повну безпеку під час роботи мультиварки гарантують 9 систем блокування кришки.


Щоб готувати було більш цікаво, виробник подбав про кулінарну книгу з рецептами страв, яка урізноманітнить меню тих, хто до цього не любив готувати.


Tefal CY754130


Багатофункціональний прилад циліндричної форми має опцію звичайного приготування та під тиском. Зручне налаштування на дисплеї режиму, температури й спрощення процесу дозволяють готувати страви значно швидше.


Чаша мультиварки виготовлена у формі сфери. Завдяки такому рішенню вміст ємності нагрівається рівномірно, а сам прилад споживає менше електроенергії. Спеціальне захисне покриття чаші виключає прилипання й пригорання страви.


Мультиварка оснащена оновленою системою управління. Програми вибираються натисканням на інформативні піктограми. Час і температура – поворотним регулятором. Доступні автоматичні й ручний режими роботи.


  • Дата: 26-01-2023, 17:51

Предыдущие статьи сайта:

Понравилась статья? Ставь лайки, рассказывай друзьям!



Отзывы о статье: Яку вибрати мультиварку з функцією скороварки

Технологии, секреты и фишки Apple: Iphone, iPad, iPod