Ігра Worms Revolution


Ігра Worms Revolution

Класика є класика, існують такі ігрові серії, які неможливо зіпсувати, особливо якщо розробники старанно потрудилися над черговою версією гри. Worms Revolution - остання іграшка відомої серії, яка популярна в усьому світі починаючи з 1994 року - це прекрасний приклад подібної класики в індустрії відео ігор. З року в рік Team17 намагається зробити свою покрокову стратегію ще більш і більш захоплюючою і в 2012 році вони дійсно зробили революційний стрибок вперед.


Повний огляд ігри Worms Revolution компанії Team17


Ігра Worms Revolution

Worms Revolution - гра, в якій ми спостерігаємо за нескінченною війною між чарівними рожевими черв'яками. Ці мультиплікаційні герої володіють розчуленою зовнішністю, кумедними голосами, а також досить значним арсеналом зброї. Зброя дуже різноманітна, починаючи від бейсбольної біти і закінчуючи атомною бомбою. Задача проста вам потрібно керувати своєю командою черв’яків і спробувати знищити всіх представників протилежних команд. Але Worms Revolution - це вам не екшен, тут потрібно думати перед тим, як діяти, щоб бути впевненим, що наступним кроком ви не знищите товаришів по команді разом з ворогами. Противники ходять по черзі, так що краща тактика гри - це загнати супротивника в кут, намагаючись тим часом захистити свою команду.


Ігра Worms Revolution

Cюжет гри придумали в далекому 1994 році, а основна інновація сьогодення - це 3D графіка. Насправді ми маємо справу з 2.5D дизайном, тобто геймплей розробники залишили двомірним, як і раніше, а анімований і барвистий фон - просторовий. Ця концепція ідеальна, так як гра виглядає яскраво і сучасно, але при цьому графіка не відволікає вас, так що ви можете швидко оцінити карту і прийняти вдале рішення з приводу подальших дій. Наступна новинка, яка пов'язана з навколишнім середовищем, торкнулася води, яка відтепер - більше, ніж просто декорація. Наприклад, ви можете викликати великий вибух біля якогось ставка чи озера, для того щоб звільнити водний потік, який змиє ваших ворогів. Також можна зіштовхнути противника в воду, щоб там він потонув через кілька хвилин, бо черв'яки бояться води, так що на дні озера вони поступово втрачають показники здоров'я і не можуть рухатися зі звичайною швидкістю. Вода намальована дуже витончено, вона рухається і іскриться. Також вода підкоряється законам фізики, так що вам буде нескладно зрозуміти, як зробити цю стихію своєю приватною зброєю.


Ігра Worms Revolution

Також, починаючи з Worms Revolution, персонажі гри діляться на класи, так що відтепер ви можете зібрати в одній команді різних героїв з унікальними здібностями, щоб разом вони склали непереможний загін. У грі доступно чотири класи: солдат, вчений, важкоатлет і розвідник. Черв'яки з різних класів відрізняються по зовнішності і, звичайно ж, за своїми навичками. Солдат - найпопулярніший черв'як, швидкий, спритний і володіє хорошими бойовими здібностями. Вчений слабкий, проте він уміє лікувати себе і товаришів по команді, так що було б дуже непогано дістати одного такого гравця у свій загін. Важковаговик великий, потужний і повільний - точнісінько як справжній танк. Цей тип черв'яків складно вбити, тому вони ідеальні в обороні. Розвідник - найшвидший і наймоторніший, він може проникнути у вузький коридор, так що часом вельми необхідний у команді. Для того щоб перемогти в Worms Revolution, потрібно комбінувати різні здібності представників усіх класів. Для того щоб повеселитися ще більше, ви можете змінювати зовнішність учасників своєї команди. Тепер черв’яків можна налаштовувати за допомогою капелюхів, окулярів і вусів, а також різноманітних дрібничок, так що кожен учасник вашого бойового загону відтепер буде стильним і елегантним.


Ігра Worms Revolution

У грі три різних режими, так що на неї можна витратити багато часу. Одиночний режим - найгірший з усіх, так як штучний інтелект ваших противників в грі занадто високий. Для того щоб виграти битву, часом недостатньо бути розумним і вмілим, а потрібно бути щасливим. Режим головоломок набагато цікавіше і для нього вам доведеться напружити мозок. Але самий захоплюючий режим - це багатокористувацька гра, завдяки якій ви можете грати з друзями локально або ж з незнайомцями через Інтернет. Worms Revolution - гра, яка створювалася спеціально для спільного проходження, так що якщо ви хочете по повній програмі насолодитися цією стратегією, включайте мультиплеєр.


  • Дата: 10-12-2022, 15:54

Предыдущие статьи сайта:

Понравилась статья? Ставь лайки, рассказывай друзьям!



Отзывы о статье: Ігра Worms Revolution

Технологии, секреты и фишки Apple: Iphone, iPad, iPod