Посилення мобільного зв'язку


Низька якість мобільного зв'язку – досить поширена проблема серед абонентів. Швидкість мобільного інтернету може знижуватись, як і якість голосового зв'язку. Стільникова компанія Київстар виступає лідером на ринку телекомунікаційних послуг України. Незважаючи на величезну кількість базових станцій цього оператора, проблеми зі зв'язком Київстар все ж таки виникають. У сільській місцевості сигнал може слабшати, а мобільний інтернет взагалі пропадатиме.


Посилення мобільного зв'язку

Чому пропадає сигнал і чи допоможе підсилювач мобільного зв"язку?


Чим далі від базової станції знаходиться пристрій абонента, тим гіршим буде зв'язок. У таких умовах можливість користуватися якісним мобільним інтернетом мінімальна. Однак, можна використовувати спеціальний підсилювач Київстар. Він покращить якість сигналу.


Але перед підсиленням мобільного зв'язку спочатку потрібно визначити причини слабкого прийому радіосигналів:


• Дистанція. Що далі джерело сигналу, то більше ймовірність слабкого прийому. Відстань до базової станції є важливим фактором, який може призвести до погіршення передачі даних.


• Перешкоди. Зовнішні електромагнітні перешкоди створюють інтерференцію та впливають на якість радіосигналу. Вони можуть виникати від інших бездротових пристроїв, електронної апаратури або фізичних перешкод, наприклад стін або металевих об'єктів.


• Погода. Атмосферні умови: дощ, сніг, гроза та хмари можуть істотно впливати на пропускну здатність сигналу. Волога повітря і електричні розряди викликають сильні спотворення чи втрати сигналу.


• Низька якість обладнання. Якщо обладнання має низьку чутливість до сигналу або погану передачу даних, це може призвести до послаблення або повного пропадання радіосигналу.


• Перевантаженість мережі. Якщо надто багато пристроїв намагаються використовувати одну й ту саму мережу одночасно, це призведе до погіршення якості сигналу. Перевантажена мережа може не впоратися з великим обсягом даних, що передаються.


• Неправильне налаштування або встановлення обладнання. Неправильна конфігурація або встановлення обладнання може призвести до проблем. Інший напрямок антени або неправильні установки послаблять радіосигнал.


Найчастіше абоненти скаржаться на низьку якість, коли зв'язок постійно обривається, співрозмовника не чути, а доступ до мобільного інтернету взагалі обмежений.


Особливості підсилювачів мобільного зв'язку


Оператор має кілька підсилювачів стільникового зв'язку та мобільного інтернету. Пристрої допомагають абоненту вирішувати проблеми слабкого сигналу. На сайті можна підібрати спеціальні комплекти обладнання, які включають антену, GSM-підсилювач, провід, перехідники. Зовнішню антену можна встановити на даху чи фасаді будинку, а також направити її у бік найближчої вежі оператора. Зверніть увагу: рівень ефективності обладнання залежить від потужності радіосигналу за межами будинку.


Потрібно правильно підібрати потужність зовнішньої антени. Вона приймає сигнали з вежі, а потім передає їх на репітер, звідки посилені сигнали надходять на кімнатну антену. Домашні гаджети отримують посилені сигнали із внутрішньої антени, тому забезпечується стабільна робота пристроїв.


Для посилення мобільного інтернету Київстар також має готові набори. Вони включають зовнішній блок з антенами, маршрутизатор, модем, кабелі та перехідники. Також можна обрати сім-карту з безлімітним тарифним планом.


У яких випадках варто використовувати підсилювачі Київстар:


• Під час телефонних дзвінків є сильні перешкоди, співрозмовника погано чути.


• Вихідні дзвінки скрутні або взагалі недоступні.


• Під час розмов телефоном зв'язок постійно обривається.


• Мобільний інтернет недоступний або швидкість з'єднання надто низька.


• Встановлення спеціального комплекту обладнання дозволить вирішити усі ці проблеми.


  • Дата: 14-09-2024, 15:50

Предыдущие статьи сайта:

Понравилась статья? Ставь лайки, рассказывай друзьям!



Отзывы о статье: Посилення мобільного зв'язку

Технологии, секреты и фишки Apple: Iphone, iPad, iPod