Сфери застосування одноразових рукавичок


Засоби захисту для рук – рукавички гумові щільні, перчатки в Києві – використовуються у багатьох галузях виробництва, медицині, будівництва та благоустрою. Їхнє основне завдання – попередження пошкодження рук працівників при зіткненні з холодними або гарячими речовинами, ріжучими поверхнями, агресивними хімічними середовищами, ударами та іншими механічними впливами.


Одноразові рукавички в інтернет-магазині "Tviy Produkt"


Сфери застосування одноразових рукавичок

У кожній області рукавички (перчатки) мають особливі властивості:


• захищати від холоду або високих температур, попадання іскор, розжареного металу тощо;


• перешкоджати намоканню та ковзанню рук під час роботи з водою, мокрими предметами, слизькими поверхнями;


• забезпечувати гарне зчеплення з вантажами під час вантажно-розвантажувальних робіт, при роботі в сільськогосподарській сфері та ЖКГ;


• медицині і т.д.


При цьому одноразові рукавички повинні бути достатньо еластичними та м'якими, щоб забезпечити робочим свободу та зручність рухів.


Прагнучи задовольнити цим вимогам, виробники засобів захисту для рук випускають їх у великій різноманітності типів та видів, використовуючи для пошиття та обробки різні матеріали: від ХБ та ПВХ до латексу, нейлону та нітрилу.


Окремо варто сказати про одноразові рукавички, облиті нітрилом. Нітрилові рукавички мають переваги всіх перерахованих раніше: вони не ковзають, захищають руки від впливу нафтохімії, розчинників, кислот, проколів та механічних пошкоджень.


Особливість латексу в тому, що він добре запобігає ковзанню. Крім цього, матеріал стійкий до слабких хімічних речовин, наприклад, слабких розчинів кислот. Ще одна перевага латексу – морозостійкість, завдяки чому такі робочі одноразові рукавички використовуються для робіт при низьких температурах.


У нашому інтернет-магазині "Tviy Produkt" в Києві ви можете за доступною ціною купити одноразові рукавички від перевірених виробників. Просто зателефонуйте чи напишіть нам, або переходьте на наш сайт tpro.com.ua!


  • Дата: 30-01-2023, 15:57

Предыдущие статьи сайта:

Понравилась статья? Ставь лайки, рассказывай друзьям!



Отзывы о статье: Сфери застосування одноразових рукавичок

Технологии, секреты и фишки Apple: Iphone, iPad, iPod