Відеогра ArmA 3


Відеогра ArmA 3

ArmA 3 - це комп'ютерна відеогра в жанрі тактичного шутера від першої особи, розроблена студією Bohemia Interactive. В якості загальносвітового видавця, знову ж таки, виступає Bohemia Interactive Studio. Видавцем і локалізатором гри в СНД є компанія "Бука". Платформа: PC. Вихід ArmA III відбувся у вересні 2013 року. Це третя за рахунком гра в серії ArmA - популярної франшизи, що продовжує дотримуватися традиції Operation Flashpoint (тут маються на увазі проекти, що виходили аж до розриву відносин між Bohemia Interactive і компанією Codemasters, до якої перейшли права на бренд Operation Flashpoint.


Обзор гри шутера ArmA III


Відеогра ArmA 3

Події ArmA III розвиваються в найближчому майбутньому. Сполучені Штати Америки знову втягнулися у військовий конфлікт, який складається не на користь демократичної держави. Проти США вороже налаштовані східні країни, і Штати перебувають у дуже скрутному становищі. Щоб змінити хід подій, уряд ініціює секретну операцію під кодовою назвою "Магнітуда", дія якої має відбуватися на розташованому в Середземному морі острові. Туди поспішно відправляється загін особливого призначення, яким керує головний герой Armed Assault III - Скотт Міллер. Але десантування не вдається - вся група трагічно гине, за винятком вищезгаданого Міллера. Один в полі не воїн, але у героя є наказ, і поки він живий, то буде прагнути виконати його. На кону - доля Сполучених Штатів Америки. Шматок землі, де розгортається конфлікт, скопійований з реально існуючого острова під назвою Лемнос, що належить Греції. Розробники настільки скрупульозно підійшли до своєї справи, вивчаючи Лемнос, що навіть поплатилися за це - кілька співробітників студії були оголошені шпигунами і поміщені у в'язницю, де і просиділи кілька місяців. Але в підсумку все закінчилося добре - гра була дороблена і випущена у вересні 2013. Проте гравці були трохи засмучені фактом, що в Armed Assault III був відсутній одиночний режим - розробники просто не встигли додати його в гру.


Відеогра ArmA 3

Сюжетна кампанія, поділена на кілька частин, все ж була включена в ArmA III за допомогою безкоштовних доповнень. Великий острів, купа техніки (танки, БМП, джипи, вертольоти, літаки і т.д), широкий арсенал зброї, реалістична фізика, повне занурення у війну - ArmA III сильно нагадує попередні ігри серії. Це все той же симулятор бойових дій, де гравця може вбити одна випадкова куля. Глобальних змін у порівнянні з тією ж ArmA II практично немає, але дрібних - вагон і маленьких цілий візок. Іграшка стала трішки зрозуміліша та ближча до народу. Хардкору вона не позбулася - все ж це симуляція війни, а не пародія на неї, - але при цьому змогла уникнути навішування на неї звичного для серії в ярлика "шалено складно і ні чорта не зрозуміло ".


Відеогра ArmA 3

Були ліквідовані багато з багів і огріхів, які переслідували франчайз довгі і довгі роки. Було полегшено життя модоробам - створювати нові моди стало простіше і зручніше. Але позбутися всіх недоліків Armed Assault III все ж не змогла. Графіка, приміром, стала краще, але зовсім трохи. AI як був тупим, так ним і залишився. Хоча слід пам'ятати, що Armed Assault III в першу чергу орієнтована на кооператив і мультиплеєр, а не на битви з арміями ботів.



  • Дата: 23-08-2022, 13:28

Предыдущие статьи сайта:

Понравилась статья? Ставь лайки, рассказывай друзьям!



Отзывы о статье: Відеогра ArmA 3

Технологии, секреты и фишки Apple: Iphone, iPad, iPod