Чому повербанк не заряджає айфон?


Power Bank – крута та корисна річ, що допомагає нам залишатися на зв’язку та, де б ви не були, мати завжди заряджені гаджети. Але трапляється, що портативна зарядка відмовляється заряджати iPhone. Лишати все, як є, звісно немає сенсу – варто розібратися, чому так стається і що робити, щоб повербанк зміг виконувати свою функцію. Розповідають фахівці AVIC, магазину електроніки, гаджетів та техніки з Харкова. 


Чому повербанк не заряджає айфон?

Проблеми сумісності, та який пауербанк є хорошим варіантом?


Перше, на що слід звернути увагу, якщо ваш Power Bank не заряджає айфон, це сумісність. Не всі павербанки однакові, і не всі вони сумісні з «яблучними» смартфонами. Якщо це ваш випадок, доведеться купити новий зовнішній акумулятор. Хороший варіант – Power Bank IRONN Magnetic Wireless, пауербанк українського бренду, що:


• має 10000 мАг;


• заряджає гаджети Wireless, USB C і USB A – до 3 гаджетів одночасно;


• має захист від перегріву;


• аварійно вимикається, якщо перед котушкою індуктивності з'явиться сторонній металевий предмет.


Ціна IRONN – усього 999 грн! 


Відповідність напруги та сили струму


Переконайтеся, що ваш павербанк призначений для пристроїв Apple або має вихід, спеціально позначений для iPhone. У випадку з переносною зарядкою від AVIC, проблем сумісності не виникає. Пристрій сумісний з усіма моделями iPhone, починаючи з моделей Айфон 12. 


Недостатня місткість Power Bank


Щоб почати заряджатись, айфони часто вимагають певної потужності від пауербанка. Моделі, що мають 1000, 2000 мАг можуть не «запустити» процес заряджання. А от батареї на 10000 мАг із завданням точно справляться. Знову ж таки, у цьому плані хороший бездротовий зовнішній акумулятор IRONN Magnetic Wireless 10000mAh Black.


Пошкоджений зарядний кабель або порт


Порушення цілісності дротів або інтерфейсів можуть перешкоджати заряджанню iPhone за допомогою зовнішнього акумулятора. Якщо є явні сліди перегинів кабелю, пошкоджено обплетення чи, наприклад, окислились контакти порту, зарядки від повербанка не відбудеться. Спробуйте очистити за допомогою зубочистки чи м’якої щітки, або придбайте новий сумісний кабель. 


Проблеми самого пауребанку


Якщо перевірили всі можливі варіанти несправностей, а батарея досі не заряджає айфон, можливо, причини в самому повербанку. Під'єднайте його до іншого смартфона чи планшета. Якщо заряджання «пішло», отже, є проблема сумісності. В такому разі варто використати інший пауербанк або звернутися до виробника, щоб отримати допомогу.


Програмні збої


Можуть час від часу перешкоджати процесу зарядки айфону. Щоб позбутися проблеми, спробуйте перезавантажити iPhone і Power Bank. Також переконайтеся, що ваш «яблучний мобільний» працює під керуванням останньої версії iOS.


Якщо проблема не зникає, може допомогти скидання налаштувань iPhone або відновлення заводських налаштувань. Однак будьте обережні, оскільки ці дії призведуть до видалення даних вашого пристрою. Не забудьте створити резервну копію даних! 


Чому повербанк не заряджає айфон?


Як бачите, причин того, що пауербанк відмовляється заряджати смартфон Apple, буває багато. Перевірте всі варіанти та спробуйте усунути проблему самостійно. Це і дешевше, і не потрібно тратити час на відвідування до сервісу. Якщо ж безсилі навіть майстри з ремонту, радимо купити магнітний бездротовий блок живлення IRONN. Бо це і дешево, і надійно. З ним ви зможете насолоджуватися зручністю заряджання свого iPhone. Бренд IRONN належить AVIC, отже, ціна на павербанк в цьому магазині без націнки посередників.


  • Дата: 13-10-2023, 14:49

Предыдущие статьи сайта:

Понравилась статья? Ставь лайки, рассказывай друзьям!



Отзывы о статье: Чому повербанк не заряджає айфон?

Технологии, секреты и фишки Apple: Iphone, iPad, iPod