Монстр для глибин


Вперше Промайстр Дайвер від японського концерну Сітізен з'явився в далекому 1995 році. Майже через 20 років він не змінив свого образу і користується популярністю досі. Серед любителів дайвінгу практично неможливо зустріти людину, яка б не чула про модель Citizen JP2007-17W. Навіть після змін у дизайні та розширення функціональності, годинник, як і раніше, залишається одним з найвідоміших.


Годинник Citizen JP2007-17W

Акцент на дрібницях


Як можете побачити за посиланням https://ua.watch4you.com.ua/citizen-jp2007-17w.html, модель JP2007-17W в першу чергу оснащена чітким світлим дисплеєм, на якому навіть під водою легко читається час. Флуоресцентне покриття циферблату, а також люмінесцентне покриття на стрілках та мітках роблять циферблат яскравим та контрастним у темний час доби. Сталевий корпус діаметром 44 мм захищений додатковими клапанами та має товщину 14 мм. За рахунок датчика глибиноміру, годинник виглядає більш компактно і акуратно на зап'ясті. Каучуковий ремінець зі сталевою застібкою-пряжкою має значну довжину, що дозволяє одягати аксесуар на водолазний костюм. Товсте мінеральне скло захищене від пошкоджень. Заводна головка та задня кришка мають гвинтові фіксатори, що є додатковим захистом від впливу води.


Годинник Citizen JP2007-17W

Скромний функціонал


Оснащений внутрішнім фірмовим калібром C520 аксесуар пропонує широкий спектр передових функцій, що роблять його незамінним інструментом як на поверхні, так і під водою. Крім визначення часу годинник оснащений такими функціями:


• автоматичний календар;


• датчик глибини, що вимірює від 1 до 80 метрів, з кроком 10 см, включається автоматично;


• журнал занурень, можна переглянути дані про останні 4 занурення, записи містять у собі інформацію про дату (місяць, день), час (година, хвилина), максимальну глибину;


• звуковий сигнал, що повідомляє про початок занурення, і різкий підйом;


• індикатор заряду батареї;


• секундомір, який працює з точністю 1/1000 секунди.


• одноповоротний безель, який також є таймером зворотного відліку.


Годинник Citizen JP2007-17W

Сертифікація


Кожна модель проходить ретельну перевірку і отримує сертифікат ISO 6425. Тестування включає перевірку зміни глибини, температури, тиску (повітря і води) в різний час, у стані спокою і під час маніпуляцій під водою. Також проводяться тести на стійкість до солоної води та здатність годинника справлятися з позитивним тиском (імітація декомпресії).


Citizen - японський бренд, якому довіряють у всьому світі, він широко відомий технічною точністю та якістю своїх виробів. Виробник здатний виправдати очікування кожного клієнта і не забуває про високу якість виконання та чудовий дизайн.


  • Дата: 3-07-2024, 17:00

Предыдущие статьи сайта:

Понравилась статья? Ставь лайки, рассказывай друзьям!



Отзывы о статье: Монстр для глибин

Технологии, секреты и фишки Apple: Iphone, iPad, iPod