Конструкція тензометричного датчика


Принцип роботи такого ваговимірювального обладнання, як тензометричні датчики, досить простий. Давач ваги включає пружний елемент, який оснащений тензорезистором. При навантаженні тензометричний датчик ваг проходить через деформацію цього пружного елемента разом з тензорезистором. Спостерігається зміна опору тензорезистора, що дозволяє судити про силу впливу, якому піддається тензодавач, і, як наслідок, про вагу вантажу.


Конструкція тензометричного датчика

Говорячи про тензометричні датчики, обов'язково згадується ступінь захисту від вологи та пилу (IP), адже ваговимірювальне обладнання не тільки піддається постійним навантаженням, але часто використовується в агресивних умовах (на відкритому повітрі, всередині морозильної камери тощо).


Якщо вам потрібно купити тензодавач, звертайтеся безпосередньо до виробника: https://keli.ua/tensometric-sensors. Компанія Keli Sensing має офіційне представництво в Україні, що забезпечує найкращі ціни. Каталог продукції представлений онлайн.


Тензометричний датчик ваги Keli Sensing: ціна та різновиди


Keli Sensing пропонує кілька різновидів тензометричних датчиків ваги. У каталозі ви знайдете моделі:


• одноточкові;


• балкового типу;


• S-подібні (для підвісного зважування);


• двоопорні балкові;


• колонного типу


Також можна підібрати низку інших виробів. Всі вони чудово підходять до ваговимірювальних індикаторів та коробок під тензодатчики вагів від того ж виробника.


Зауважте, що ціна залишається максимально доступною. Це пов'язано з тим, що ви можете купити тензодавач ваги не оплачуючи послуги посередників.


Купити тензодатчики ваг Keli Sensing через каталог в Україні


Давач ваги Keli Sensing – це надійне та довговічне обладнання зі ступенем захисту IP68, IP69, а також IP69K. Також «Келі Україна» дає гарантію виробника на кожен куплений товар цього бренду. А технічна підтримка весь термін експлуатації також є додатковою перевагою тензометричних датчиків цієї компанії.


Отже, вирішуючи купити тензодатчики ваги від компанії Keli, ви отримуєте найкращі ціни на ринку, вибір з багатого асортименту моделей, а також грамотні консультації від кваліфікованих фахівців.


Ви можете купити як комплектуючі (тензодавач, табло, контролер) для вимірювального обладнання, так і готову техніку, яка повністю відповідатиме вашим виробничим потребам.


  • Дата: 23-12-2023, 15:37

Предыдущие статьи сайта:

Понравилась статья? Ставь лайки, рассказывай друзьям!



Отзывы о статье: Конструкція тензометричного датчика

Технологии, секреты и фишки Apple: Iphone, iPad, iPod